Wie zijn wij

Europe Top Security B.V.  is een ervaren en door mijzelf opgericht MKB-beveiligingsorganisatie uit de omgeving Rotterdam met een werkgebied in de hele Randstad en Zuid-Nederland. Als gevolg van een platte organisatie en duidelijke rollen zijn communicatielijnen binnen onze organisatie kort.  Relaties krijgen op ieder niveau altijd een vast aanspreekpunt.

Onze klanten kunnen beamen dat onze mensen altijd een stapje extra zetten. Als middel groot beveiligingsbedrijf kunnen we snel schakelen en zullen altijd proactief met u meedenken hoe beveiligingsrisico’s binnen uw locaties beheerst kunnen worden. Onze steekwoorden hierbij zijn partnership, ontzorgen, efficiency en gastheerschap.

Zo zijn wij als managementteam van Europe Top Security goed in staat om vanuit onze jarenlange ervaring de complexiteit van een situatie en omgeving te ‘lezen’ om daarna gezamenlijk met u als opdrachtgever een strategie te bepalen voor onze inzet.

Als erkende organisatie staat Europe Top Security B.V. met ministeriële accreditatie geregistreerd onder nummer ND 2604.

Het huidige dienstenpakket   van Europe Top Security voorziet in alle voorkomende beveiligingsmaatregelen. Dit betekent dat wij medewerkers kunnen leveren voor alle soorten beveiligingswerkzaamheden gebaseerd op de specifieke behoeften en vragen van uw bedrijf of organisatie.

 

Wij zijn veelal werkzaam binnen publiekslocaties alwaar gastheerschap een belangrijk onderdeel is van de dienstverlening. U kunt hierbij denken aan Libema (Brabanthallen Den Bosch, Zeeland Hallen Goes en Autotron Rosmalen) , De Van Nelle Fabriek te Rotterdam en daarnaast het NXT Museum te Amsterdam en Naturalis te Leiden.

 

De veiligheid van uw locatie is onze primaire zorg

T. Yumusak
(Directeur/eigenaar)

 

Tayfur Yumusak

Eigenaar

Ik ben Tayfur en ruim 22 jaar werkzaam in de beveiliging. Na 7 jaar zelf werkzaam te zijn geweest als beveiliger ben ik Europe Top Security (ETS) gestart. ETS is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf waar 60 beveiligers fulltime aan het werk zijn bij diverse opdrachtgevers zoals: het Next Museum, Libema en Naturalis te Leiden.
Flexibiliteit en het leveren van kwaliteit is iets dat bij mij altijd centraal gestaan heeft tijdens het oprichten en laten groeien van ETS.

Nico Gerritsen

Project manager

Ik ben Nico en ik ben projectmanager bij Europe Top Security. Ik ben verantwoordelijk voor de beveiliging op diverse mooie objecten en leuke evenementen. Ik stuur hierbij het team beveiligers aan en je kan me tegenkomen bij onze verschillende opdrachtgevers zoals Easy Fairs, Libema, Next Museum en Naturalis. Gastheerschap, kwaliteit en doorzettingsvermogen zijn voor mij in mijn werk erg belangrijk. Hoop u snel ook eens tegen te komen.

Alexander Arts

Security consultant

Ik ben Alex en werk nu ruim 24 jaar in de beveiliging.

ik heb ervaring opgedaan van beveiliger tot manager en alle lagen ertussen.

Als adviseur hou ik me nadrukkelijk bezig met de inrichting en de kwaliteit van de dienstverlening en zoek ik altijd naar die mogelijkheden om het verschil te maken door mee te denken met de opdrachtgever en daarbij klantbeleving centraal te stellen.