Beveiliging

ONZE BEVEILIGINGSDIENSTEN

Objectbeveiliging
Evenementenbeveiliging
Bouwbeveiliging
Hotelbeveiliging
Havenbeveiliging
Winkelsurveillance
Hostmanship
Mobiele Surveillance

Als klant is de verwachting dat uw bedrijf 24 uur, 7 dagen per week beveiligd kan worden tegen brand, inbraak en vandalisme. Die zekerheid wordt u geboden door Europe Top Security. Objectbeveiliging kan ook voor kortere tijd en op enkele dagen in de week. Die keuze is natuurlijk aan u.

Bij objectbeveiliging word voor uw bedrijf – door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden – alle voor het object vitale ruimtes gecontroleerd.

Gedurende de controlerondes wordt er gelet op alle beveiligingsrisico’s die uw organisatie schade kunnen aanbrengen en (beginnende) onregelmatigheden worden tijdig gesignaleerd en meteen professioneel aangepakt. Ook het uitvoeren van onder andere toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon, behoort tot de beveiligingstaken.

Evenementenbeveiligers van Europe Top Security zorgen voor handhaving van de openbare orde op evenementen. Zo kunnen bezoekers optimaal genieten van het evenement en kunnen alle medewerkers naar behoren in een veilige omgeving functioneren. Belangrijke kenmerken van onze evenementenbeveiligers zijn dat zij op een representatieve manier de rust weten te bewaren en verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

De werkzaamheden alsmede het specifieke soort publiek waarmee een evenementenbeveiliger te maken krijgt, zijn afhankelijk van de soorten van evenementen. Zo verschilt het publiek dat houseparty’s bezoekt nogal ten opzichte van de bezoekers van een zakelijk evenement, zoals een beurs. Hetzelfde geldt voor de categorie cafébezoekers en voetbalsupporters. Door deze diversiteit van bezoekers wordt van de evenementenbeveiliger verwacht dat hij kennis heeft van uiteenlopende zaken waarmee hij geconfronteerd kan worden.

Evenementen organiseren zonder beveiliging is vragen om moeilijkheden. Tegenwoordig worden in toenemende mate evenementen geconfronteerd met problemen zoals agressie, geweld en vernieling. Ook grotere bijeenkomsten zoals feesten, recepties, concerten en presentaties kunt u op het gebied van beveiliging aan ons toevertrouwen.
Wij regelen de beveiliging van A tot Z zodat u zich met uw kernactiviteiten kunt bezig houden.
Wij hebben de mensen, de middelen en de kennis om de beveiliging van uw evenement op ons te nemen, gebaseerd op uw persoonlijke wensen.

In de bouwsector vindt steeds meer diefstal, criminaliteit en vernieling plaats. In Europa worden dan ook steeds meer bouwterreinen permanent of tijdelijk bewaakt.

Deze problemen worden in mindering gebracht door gebruik te maken van opslagcontainers en bouwbeveiliging.Wij willen u daarbij graag van dienst zijn.

Onze bouwbeveiliging levert de volgende diensten:

  • Controle en naleving op de toegangscontrole tot het bouwterrein.
  • Objectbeveiliging (24 uur, 7 dagen per week. Ook ad-hoc).

Europe Top Security biedt u een passende oplossing voor vrijwel alle beveiligingsvraagstukken.
Of het nu gaat om nachtportiers, bemanning van uw receptie, extra inzet bij evenementen, het lopen van rondes of preventieve aanwezigheid.

Vooral in de nachturen is de kans groot dat er verschillende elementen ontstaan die de orde en rust, maar ook de veiligheid, van uw gasten aanzienlijk kunnen verstoren. Te denken valt hierbij aan: openstaande nooduitgangen, openbare dronkenschap, geluidsoverlast, ruzie tussen gasten en vandalisme.

Onze medewerkers zijn vertrouwd met de dagelijkse gang van zaken in een hotel en hebben de specifieke kennis en ervaring die vereist zijn voor hotelbeveiliging. Zo kunnen wij ontruiming- en calamiteitenplannen opstellen. Ook verzorgen wij regelmatig trainingen en opleidingen voor de staf en het personeel.

Sinds 1 juli 2004 dienen havenbedrijven op last van de Europese autoriteiten te voldoen aan strenge veiligheidseisen. Deze zijn onder andere vastgelegd in de ISPS-code (International Ship and Port Security code) . Met de invoering van de ISPS-code in 2004, is de beveiliging van zeehavens naar een hoger niveau gebracht.

Door de aanhoudende terreurdreiging zijn de veiligheidseisen in transport en logistiek drastisch aangescherpt. De geüniformeerde havenbeveiligers van ons verrichten beveiligingswerkzaamheden bij havenbedrijven, op schepen of voor andere havengerelateerde activiteiten om deze met name te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme. Hierbij ligt de nadruk op de controle van personen- en goederenverkeer, waarbij de internationale richtlijn ISPS-code en de Nederlandse veiligheidseisen de uitgangspunten zijn.

De preventieve werking van een winkelsurveillant binnen een winkel of winkelcentrum zorgt voor een vermindering van fraude en diefstal. Tevens groeit het veiligheidsgevoel bij uw klanten, maar zeker ook bij uw eigen personeel.

Beiden zijn binnen uw onderneming zeer belangrijk, u wilt dat uw personeel zich prettig voelt en daardoor gemotiveerder is. De klanten moeten klanten blijven!
Door snel maatregelen te treffen kunnen ongeregeldheden en diefstallen in winkels sterk worden verminderd. Dit kan zowel op preventieve als repressieve basis.

De surveillanten van Europe Top Security zullen met hun aanwezigheid klanten en personeel een veilig gevoel geven.
De surveillanten zorgen bij aanhouding voor de juiste procedure zoals het doen van aangifte bij de Politie.

Een winkelsurveillant van Europe Top Security is bevoegd tot:

  • Het verrichten van een aanhouding.
  • Het uitvoeren van een tassencontrole.
  • Het uitvoeren van een kassacontrole.
  • Het visiteren.
  • Het ontzeggen van de toegang.
  • Het toepassen van cameratoezicht (CCTV).

Hostmanship betekent een gastvrij en warm ontvangst van uw gasten c.q. klanten. Met de juiste begeleiding waarbij uw gasten correct te woord worden gestaan en vanuit een dienstverlenende instelling goed wordt aangevoeld. Het is hierbij de kunst en onze taak om uw klanten het gevoel te geven dat zij welkom zijn. Hostmanship betekent voor ons dan ook zeker meer dan enkel klantgericht en servicegericht werken.

Wij zorgen ervoor dat wij namens onze klanten een goede Host zijn en dat ook blijven.

Europe Top Security B.V. levert mobiele surveillance diensten voor collectieve surveillance, controle, begeleiding en alarmopvolging. Door uitbesteding van uw beveiligingstaken aan onze mobiele surveillance bespaart u uzelf een hoop zorgen. Dankzij onze kennis en uitgebreide ervaring, zijn onze beveiligers van de mobiele surveillance nauwkeurig op de hoogte van hun takenpakket en zijn zij voor uiteenlopende trajecten op alle voorkomende situaties goed voorbereid. Onze mobiele surveillanten verzorgen onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en verrichten aanvullende controlerondes.

Mocht u alles hebben gedaan om uw bedrijfspand en/of woonhuis optimaal te beveiligen: Merkt u dat het aanbrengen van goed hand- en sluitwerk rondom uw pand en het hebben van een alarminstallatie niet voldoende is? Ook in dit geval kunt u ons inschakelen voor een uitstekende oplossing.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op!

Wij helpen u graag verder en zoeken samen met u naar een passende beveiligingsoplossing!