Beveiliging Medewerker M/V

Beveiliging Medewerker M/V

Europe Top Security B.V. is als organisatie jaren actief in de wereld van beveiliging en levert diverse werkzaamheden voor bedrijven die behoefte hebben aan professionals die voor veiligheid en vertrouwen staan. We zijn een dynamische organisatie en hebben de ambitie om door te groeien in deze branche, zowel met onze partners als werknemers. Daarom zijn wij op zoek naar werknemers die op oproepbasis ons team kunnen versterken.

Het functieprofiel van een Europe Top Security B.V. beveiliger is te herleiden tot 5 kerncompetenties:

Representatief voorkomen

Je bent gastvrij en hebt een verzorgde uitstraling, dat is de kern voor een uitstekend visitekaartje voor onze opdrachtgevers. Op die manier geef je het beeld dat jij hebt op jouw beroep op een krachtige manier weer.

Mentale weerbaarheid

Mentale weerbaarheid betekent niet alleen dat een beveiliger zich onderscheidt met zijn of haar stressbestendigheid. Communicatie en de dialoog aangaan met elkaar helpt vooral de onderlinge saamhorigheid en teamwork te stimuleren, bedoeld om de mentale weerbaarheid op individuele basis te ontwikkelen.

Integer

Actuele vakkennis, professionaliteit en bekwaamheid geeft een invulling aan gemaakte afspraken, procedures en werkwijzen. Hieraan gekoppelde verantwoording is van groot belang. De verantwoordelijkheid die in dit proces in grote mate aanwezig is, past precies bij de verantwoordelijkheid die wij als organisatie hebben voor de beveiliging van een object, evenement of horecagelegenheid.

Professionele beroepshouding

Wederzijdse respect vormt de leidraad voor een beveiliger om de juiste handeling toe te passen in verschillende soorten situaties. Professionaliteit is tevens de kunst van het improviseren die jij als beveiliger onder de knie moet hebben om allerlei momenten en gebeurtenissen op de werkplek naar een positieve maar vooral beroepsgerichte einde toe te werken.

Proactieve houding

De meerwaarde van Europe Top Security BV ligt aan het feit dat wij als team een duidelijke en scherpe blik werpen op voorkomende situaties en veiligheidsvraagstukken. Attent handelen ontstaat alleen bij een proactieve houding.

Harde eisen

  • Onbesproken gedrag.
  • Niet in het bezit van een strafblad.
  • In bezit van vereiste beveiligingsdiploma’s.
  • U bent in het bezit van eigen vervoer.
  • U bent woonachtig in regio Zuid-Holland, Utrecht of Brabant.
  • EHBO- en/of BHV diploma is een pré.

Wij bieden u het volgende aan

  • Een goed en marktconform salaris.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een afwisselende en uitdagende baan.

 

Interesse?

Bent u enthousiast na het lezen van deze vacature?
Dan ontvangen wij graag uw gemotiveerde sollicitatie.

Stuur uw CV met motivatie naar:

info@europetopsecurity.nl

of stuur deze naar

Europe Top Security
Postbus 55053
3008 EB Rotterdam